DESPRE NOI

Petreceri extravagante, perspectivele auguste de început de secol XX, New York și o femeie îndeajuns de îndârjită în a oferi sexului frumos o nouă și cu mult mai confortabilă metodă de a-și îmbrăca delicatele trupuri.

O istorie a durerii suportate de dragul feminității lua capăt prin înlocuirea corsetului cu ce avea să devină din 1920 sutienul de astăzi. Pe fondul a variate alte pretexte istorice, Mary Jacobs ne-a oferit modelul unei susțineri adecvate, inovatoare și mult mai simpliste a trupului feminin.

La distanță de peste un secol, Aroti susține inovația adusă în cinstea femeilor, versatilitatea și comoditatea, îmbogățindu-le constant cu atingerea fină a măiestriei croitorilor noștri prin modelele unice, moderne și grațioase ce ne transformă clientele în veritabile zeițe ale frumuseții.

Născută în inima României, la poale de munte în Orașul Coroanei, Brașov, încă din 1995, Aroti a preluat din puterea și eleganța originilor sale, transmițându-le mai departe în produsele de lenjerie intimă realizate, în începuturile sale, cu marile branduri internaționale. În 2003 apăream ca un brand de sine stătător pe harta fashion-ului românesc, iar produsele noastre s-au putut regăsi în marile rețele de super și hypermarket-uri naționale

Brandul Aroti realizează o lenjerie destinată atât ascensiunii femeii moderne cât și simțului românesc al femeilor de orice vârstă prin modele variate, destinate oricărui tip de corp.

Lenjeria Aroti este un proiect ce nu măsoară dimensiuni, ci valori cât mai ridicate ale încrederii de sine. Susținem spiritul vibrant feminin printr-o vastă cromatică, exprimăm puterea femeilor de pretutindeni tocmai prin finețea dantelei, milităm pentru nou, dar păstrăm respectul cuvenit tradiției, toate acestea  în timp ce croim împreună încrederea de sine a femeii moderne. Prin materialele fine, prețioase ale brandului nostru, Aroti țese mai mult decât lenjerie, împreună dezbrăcăm femeia de cele mai intime insecurități, îmbrăcând-o mai apoi în croiala stimei de sine și a acceptării lăuntrice.

Aroti creează cu și din dragoste pentru noi toate lenjeria ce flatează esența feminină prin șarm, calitatea materialelor, detaliile fine, dar îndrăznețe, confortul și rezistența în fața trecerii timpului.

Livrare rapidă

Transport prin curier, în toată țara!

Calitate și diversitate

Gamă variată de produse și mărimi

Cele mai bune oferte

Bucură-te de prețuri reduse!

Plăți sigure

Plătește online, în siguranță

Shopping Cart