Aroti – definiţia calităţii lenjeriei de corp

Brandul de lenjerie de corp AROTI din România a luat naştere în 1995 in Braşov când s-au pus bazele noilor direcţii, care completau dorinţa de a oferi calitate, eleganţă şi confort, caracteristici cheie ale filosofiei noastre creative, pe care le respectăm şi astăzi. Am mai adăuga dorinţa continua de inovaţie şi de autoperfecţionare, care se poate vedea în ultimele noastre colecţii.

În 2003 ne-am consolidat poziţia ca brand de sine stătător în tot ce înseamnă aceasta mare industrie a modei, produsele noastre de lenjerie de corp regăsindu-se în magazinele de pe întreg teritoriul ţării. Semnalele pozitive primite din partea consumatorilor, ne-au confirmat că drumul ales de Aroti este unul corect, aproape de dorinţa lor, demonstrând în acelaşi timp că se pot oferi deopotrivă calitate şi preţuri decente.

Prin modul în care abordăm ideea de lenjerie de corp în România, Aroti se diferenţiază ca brand autohton prin accentul pus pe calitate, modal – ţesătura revoluţionară importată din Germania – exprimând cel mai bine ceea ce nu poate fi spus în cuvinte. La fel de bine lucrăm şi cu materialele/ ţesăturile încadrate deja la „clasic”, fie că vorbim de bumbac, dantelă, lycra – importate din ţări ca Germania, Franţa, Italia, reuşind să obţinem formulele perfecte care se apropie de ceea simţim şi ce dorim să oferim, dar în deplin acord cu doleanţele femeii moderne de astăzi.

Ceea ce am obţinut şi realizat până în momentul de faţă, certifică faptul că suntem pe drumul cel bun, produsele de lenjerie de corp Aroti realizate doar în România, fiind apreciate de beneficiari datorită calităţii şi confortului, eleganţei şi detaliilor care fac diferenţa.

Manifestăm un respect deosebit pentru clienţii noştri, de aceea vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a menţine un standard ridicat al calităţii şi acolo unde este posibil – să-l îmbunătăţim, îndreptându-ne atenţia în acelaşi timp şi pe menţinerea preţurilor la un nivel minim, pentru că ştim şi înţelegem că toate aceste aspecte contează.

Alegi Aroti, alegi lenjerie de corp din România de calitate, realizată din pasiune pentru tine, pentru confortul şi libertatea ta de mişcare!

Coş cumpărături0

Nu ai niciun produs în coș.

X