Modal-noul material revoluţionar de la Aroti

Modal este un materal care poate fi considerat unul revoluţionar, din mai multe puncte de vedere.

Modal-noul material revoluţionar de la Aroti

Modal este o ţesătură nouă pe piaţă, importată de brandul AROTI din Germania. Este o fibră naturală, care, prin calităţile sale, reuşeşte să se apropie de exigenţele brandului nostru, dar şi ale femeii moderne care îşi doreşte înainte de toate calitate şi confort.

Modal este un material care se apropie de viziunea noastră în ceea ce priveşte textura potrivită pentru lenjeria de corp, iar calităţile sale vin în întâmpinarea dorinţei noastre de a aduce materiale fiabile, actualizate. Iar faptul că este realizată din fibră naturală, exclude posibilitatea ca purtătoarele să aibă parte de probleme delicate, alergiile fiind des întâlnite în astfel de situaţii. Mai mult, prin originea acestei texturi, Aroti se înscrie în rândul brandurilor care îşi doresc trecerea spre materiale şi ţesături cât mai naturale şi cât mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Modal este un material care se apropie de viziunea noastră în ceea ce priveşte textura potrivită pentru lenjeria de corp, iar calităţile sale vin în întâmpinarea dorinţei noastre de a aduce materiale fiabile, actualizate.

Putem afirma fără nicio ezitare că noul material de la Aroti – modal – poate fi considerat unul revoluţionar, din mai multe puncte de vedere.

Iată care sunt punctele forte ale materialului modal:

  • Absoarbe cu 50% mai mult umiditatea comparativ cu bumbacul
  • Materialul este natural, rezistent în timp
  • Este foarte moale, catifelat şi plăcut la atingere
  • Nu intră la apă
  • Îşi păstrează intensitatea culorilor mult timp de la spălare, comparativ cu materialele concurente
  • Nu se şifonează repede

Pe lângă calităţile menţionate, modalul se „înţelege” foarte bine cu restul materialelor deja „tradiţionale” în privinţa lenjeriei intime şi de corp, rezultând în final, articole superioare din multe puncte de vedere, de la calitate, la design, alături de un inegalabil confort.

Aşa că, dacă te afli pe site-ul nostru, îndrăzneşte şi achiziţionează un articol de lenjerie din noul material modal, pentru a te bucura şi tu de confort, eleganţă şi calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coş cumpărături0

Nu ai niciun produs în coș.

X