Sutienul în funcţie de forma sânilor-cum îl aleg?

Acum, că ai răspunsul întrebării “cum aleg sutienul în funcţie de forma sânilor?” este important să reţii şi că trebuie luată în considerare nu doar forma sânilor, ci și dimensiunea cupei, ...

Sutienul în funcţie de forma sânilor-cum îl aleg?

Cum aleg sutienul în funcţie de forma sânilor? este una din cele mai comune întrebări ale unei femei indiferent de vârstă. Alegerea sutienului potrivit este esențială atât pentru confort, cât și pentru susținere, fiind deosebit de important să ții cont de forma sânilor atunci când alegi un sutien. Sânii au diverse forme și dimensiuni, fiecare formă necesitând un tip diferit de susţinere.

Iată câteva sfaturi care îţi vor da răspunsul la întrebarea “Cum aleg sutienul în funcţie de forma sânilor?” …

1 Sânii rotunzi
Sânii rotunzi reprezintă cea mai comună formă, sunt proporționați uniform, cu o formă ușor proeminenta. Sutienele cu cupe mulate, sutienele tip push-up sau balconette funcționează bine pentru femeile cu sânii rotunzi. Aceste tipuri de sutiene oferă o formă netedă şi rotundă, oferindu-le sânilor o formă plăcută.

2 Sânii în formă de lacrimă
Sânii în formă de lacrimă sunt plini în partea de jos și înguşti în partea de sus. Femeile cu sânii în formă de lacrimă pot merge pe un stil de sutien balconette sau semi-cupă. Aceste tipuri de sutiene oferă efect de ridicare, susţinând sânii şi creând în același timp un decolteu cu aspect natural.

3 Sânii asimetrici
Multe femei au un sân mai mare decât celălalt, ceea ce este perfect normal. Pentru a ajusta sânii asimetrici, cel mai bine este să alegi un sutien care are pernuţe detașabile sau este ușor căptușit. Acest lucru ajută la crearea simetriei între cei doi sâni, oferă sprijin și ridicare acolo unde este necesar.

4 Sânii est-vest
Sânii est-vest sunt îndreptaţi mai mult în lateral decât în centru. Femeile cu această formă de sân ar trebui să caute un sutien cu susținere laterală, care vor “aduce” sânii împreună și vor crea un aspect mai centrat. Sutienele pentru tricou și sutienele cu cupe mulate sunt cele mai potrivite pentru femeile cu sânii est-vest

5 Sânii clopot
Sânii clopot au un aspect căzut cu mamelonul orientat în jos. Femeile cu această formă de sân ar trebui să aleagă un sutien cu o cupă cu acoperire completă şi bretele largi. Aceste caracteristici oferă suport maxim și ajută la ridicarea sânilor, creând un aspect mai tineresc.

Acum, că ai răspunsul întrebării “cum aleg sutienul în funcţie de forma sânilor?” este important să reţii şi că trebuie luată în considerare nu doar forma sânilor, ci și dimensiunea cupei, a benzii și stilul bretelei. Ar trebui să te orientezi întotdeauna către sutiene profesioniste pentru a avea siguranţa că porți mărimea corectă; a încerca diferite stiluri de sutiene este utilă de asemenea pentru a găsi stilul potrivit corpului tău. Confortul este esențial atunci când vine vorba de alegerea unui sutien, iar găsirea modelului perfect poate face o mare diferență în nivelul de confort resimţit pe întreg parcursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coş cumpărături0

Nu ai niciun produs în coș.

X