Bustul mic. Ce sutiene alegem?

Dacă ai bustul mic şi eşti la cumpărături, privirea ta trebuie să cadă pe articolele croite având tăieturi care lasă pielea la vedere şi care îţi arată şi mai mult pieptul.

Bustul mic. Ce sutiene alegem?

Femeile care au bustul mic sunt în marea majoritate complexate din acest punct de vedere, dar, dacă ştiu să cumpere lenjeria potrivită, pot căpăta feminitatea şi încrederea în ele şi se pot simţi cu adevărat sexy. Dacă ai bustul mic şi eşti la cumpărături, privirea ta trebuie să cadă pe articolele croite având tăieturi care lasă pielea la vedere şi care îţi arată şi mai mult pieptul. La fel de importante de luat în considerare sunt culorile şi elementele decorative care creează iluzia de plinătate. Şi ce este cel mai important, înainte de toate este să alegi lenjeria intimă care se potriveşte corect corpului tău!

La fel ca în cazul hainelor, lenjeria trebuie să se potrivească corpului pentru că tu să reuşeşti să scoţi maximul şi să arăţi cât mai bine. Dacă nu eşti atentă la materiale sau nu ai cumpărat ce ai nevoie, e posibil să te înţepe sau să te ciupească; cu siguranţă cele care au cumpărat mărimea nepotrivită (gândindu-se probabil la diverse avantaje!) au avut parte de mari probleme. Gândeşte-te la simpla situaţie când te strânge sutienul sau când îţi este prea larg … dacă ţii la imaginea ta, cum e să te mişti tot timpul să îţi aranjezi (cel puţin!) bretelele, mai ales dacă eşti în preajma anumitor persoane?

Sutien cu acoperite totală

Sutienele cu acoperire completă reprezintă una din cele mai eficiente soluţii dacă ai bustul mic oferindu-ţi o formă şi o ridicare naturale, în tim ce îţi conturează şi silueta. Datorită multiplelor variaţii de culori şi design, astfel de sutiene reprezintă alegerea perfectă de purtat în fiecare zi.

Sutien căptuşit

Sutienele căptuşite se bucura astăzi de o mare varietate de stiluri, culori, imprimeuri, forme, iar versatilitatea lor fac din ele alegerea perfectă când nu te simţi prea în formă sau nu te simţi frumoasă (nu eşti singură cu astfel de zile!). Iar o căptuşeala de 2 mm ar trebui să fie suficientă pentru evitarea alunecărilor jenante în ţinute strâmte.

Sutien braleta

Acest sutien este creat special pentru fetele cu bustul mic, un articol de lenjerie extrem de versatil ca material, modele, culori. Îl poţi purta ca un top crop fără nicio problemă, perfect într-un mix cu o geacă denim.

Sutien push up

Sutienul push up este mai mult decât potrivit pentru dacă ai bustul mic prin crearea unui aspect de decolteu crescut. Sutientul foloseşte cupe înclinate ce conţin căptuşeală, care, la rândul lor, împing sânii în sus spre centrul pieptului, ceea ce creează imaginea unui piept frumos şi apetisant.

Sutien fără sârmă

Sutienul fără sârmă este ideal atunci când îţi doreşti să te mişti în cel mai relaxat mod şi în funcţie de forma este potrivit fie că ai bustul mic sau eşti mai înzestrată. Aşa că, bucură-te de confort cu un sutien uşor şi relaxant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coş cumpărături0

Nu ai niciun produs în coș.

X