Lenjeria intimă murdară şi modalităţi de curăţare

Nu folosi niciodată apă caldă pentru lenjeria intimă murdară, deoarece, temperaturile ridicate mai mult vor fixa petele de sânge, aproape imposibil de îndepărtat ulterior!

Lenjeria intimă murdară şi modalităţi de curăţare

Lenjeria intimă poate deveni murdară în scurt timp şi de multe ori, aceste articole par a fi cele mai dificile de spălat. Ar fi simplu dacă ai folosi doar maşina de spălat mai ales dacă ai avea multe, doar că anumite articole sunt prea delicate, aşa că va trebui să îţi foloseşti şi mâinile. În acelaşi timp, există pericolul ca anumite pete să fie greu de scos sau chiar imposibil. În plus, dacă îţi doreşti ca articolele vestimentare de corp să aibă parte de o viaţă mai lungă, iar munca ta să fie cu adevărat eficienta, parcurge următorii paşi!

Aplică soluţia de îndepărtare a petelor pe lenjeria murdară şi reţine că nu ar trebui niciodată să le pui la spălat fără a le scoate petele! Pulverizează cu soluţia pe care o ai la îndemână în casă şi lasă să acţioneze timp de 30 de minute! După ce soluţia a intrat în pete, poţi pune articolul în maşină la spălat la ciclul normal.

Înainte de a spăla lenjeria de pete, pune praf de sare pe ea şi freac-o puţin, după care, treci cu partea pătată sub un jet de apă rece, pentru a îndepărta cât mai multă murdărie. Sarea lucrează pentru îndepărtarea sângelui, în timp ce apă rece îl slăbeşte de ţesătură. Nu folosi niciodată apă caldă pentru lenjeria intimă murdară, deoarece, temperaturile ridicate mai mult vor fixa petele de sânge, aproape imposibil de îndepărtat ulterior!

Lenjeria de corp şi sutienele pot avea parte de pete de transpiraţie, mai ales în timpul anotimpurilor călduroase. Foloseşte un amestec de detergent de vase cu peroxid de hidrogen 3% în părţi egale, fricţionează zonele pătate şi apoi lăsă să acţioneze timp de 30 de minute. După ce amestecul s-a înmuiat în pete, pune lenjeria intimă murdară în maşina de spălat şi foloseşte ciclul aşa cum o faci în mod obişnuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coş cumpărături0

Nu ai niciun produs în coș.

X